Bayramiç Seyahat

Geçmişin tecrübesi ile günün teknolojik imkanlarının birleştirilerek, Çanakkale ilimizin Bayramiç ilçesinin adını taşıyan firmamız BAYRAMİÇ BİRLİK SEYAHAT TURİZM TİC. LTD.ŞTİ. 26/11/1993 Yılında Hamza ÖZER Tarafından kurulmuştur.
Deneyimli, profesyonel hizmet sektöründe uzmanlaşmış kadrolarımız, kaptan şoförlerimiz, hizmet görevlilerimiz, yazıhane gişe sorumlularımız, konaklama noktalarındaki hizmet ortaklarımız sizin rahatlığınız ve güvenli yolculuklarınız için çalışmaktadırlar.18 yıl önce çıktığımız bu yolda dürüst, kaliteli ve huzur veren bir hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. İdeal ve hedeflerimiz için çalışıp BAYRAMİÇ BİRLİK SEYAHAT LTD. ŞTİ. olarak özel seçilmiş, eğitimli ve daima güler yüzlü olan kendini hizmet vermeye adamış tüm çalışanlarımız ile birlikte bu güne kadar bizi tercih etmiş olan siz değerli müşterilerimize teşekkürü bir borç bilirim.
Bize göstermiş olduğunuz bu güveni her zaman en üst seviyede tutarak sizleri geleceğe güvenle taşımaya devam edebilmek için özveri ile çalışmayı sürdüreceğimizi şirketim adına temin eder, bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Sağlıklı, huzurlu ve güven dolu bir yaşam dilerim.
Saygılarımla;
Yönetim kurulu Başkanı
Hamza ÖZER
Çağrı Merkezi 0286 773 18 01
Bayramiç Seyahat Şubeleri

Bayramiç Seyahat Balıkesir Şubesi Bayramiç Seyahat Çanakkale Şubesi

Leave a Reply